Els Concerts de Vivers anuncien la seua programació 2019

Image module

VALÈNCIA (4 DE MARÇ DE 2019).- El regidor delegat de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, ha presentat la programació dels Concerts de Vivers que se celebraran durant el pròxim mes de juliol. Els espectacles del cicle formen part de les activitats de la Gran Fira de València i, com en anys anteriors (2017 i 2018), el festival està organitzat per l’Ajuntament de València en col·laboració amb l’Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana (MusicaProCV).

Enguany, la programació dels Concerts de Vivers inclou 18 cites i més de 30 intèrprets quan encara estan per confirmar tots els artistes convidats. Així, es tracta d’una de les edicions amb més oferta musical. D’altra banda, s’han inclós propostes de diversos gèneres per a respondre a les preferències d’un públic ampli i variat amb l’objectiu que la majoria de la població puga formar part del festival.

També s’ha de destacar l’alta participació femenina, amb un cartell paritari (el 50% de les bandes o solistes són dones o compten amb alguna integrant femenina). Aquest fet situa els Concerts de Vivers entre els esdeveniments amb més presència de dones (la mitjana estatal es troba en el 10-15% segons diverses fonts i estudis). Per últim, quasi el 70% dels espectacles tindran un cost de 30€ o menys i hi haurà ofertes de llançament. Per tant, les localitats valdran menys del que és habitual en recintes amb característiques i equipaments semblants en altres ciutats d’Espanya.

Informació i venda d’entrades:  www.concertsdevivers.com

Image module

Facebook

Facebook Pagelike Widget
div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://musicaprocv.com/wp-content/uploads/2018/10/Header-Nou.jpg);background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}