MUSICAPROCV col·labora amb la Fira Trovam! – Pro Weekend

L’Associació de Promotors Musicals col·labora un any més en la Fira Valenciana de la Música Trovam! – Pro Weekend que se celebrarà els dies 8, 9, 10 i 11 de novembre a Castelló de la Plana. Es tracta del certamen professional més important que se celebra a la Comunitat Valenciana que serveix de lloc de trobada i debat, així com de plataforma de difusió dels projectes musicals més interessants del moment. Mig centenar de bandes actuaran en diversos llocs de la ciutat de Castelló (Auditori, Plaça Major, Plaça Hort dels Corders i Teatre Principal), entre les quals destaquen La Habitación Roja, Belako, Mafalda, Vadebo, Clara Peya, Jonatan Penalba o Núria Graham que actuaran al costat de grups emergents procedents de diversos llocs d’Espanya. Tots ells vénen a presentar els seus nous treballs discogràfics.

La part professional comptarà amb taules de debat al voltant del futur de la música en directe i la seua importància en el desenvolupament social, econòmic, turístic i cultural de les ciutats i els territoris. Entre els ponents destaquen el president de l’APM, Albert Salmeron, la directora artística del festival Canet Rock, Laura Duran, o el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, impulsor de les marques Mediterranew Fest i Musix bolcades en el desenvolupament del turisme musical.

Per a conéixer la programació professional fes clic ACÍ.

Per a conéixer la programació artística fes clic ACÍ.

Des de fa tres edicions, MUSICAPROCV col·labora amb la fira valenciana tant en la part artística (exercint de promotors de concerts), com en la part professional, participant en els debats i tallers que la fira planteja cada any.

El Trovam! – Pro Weekend està organitzat per l’Institut Valencià de Cultura de la Generalitat Valenciana en col·laboració amb l’Ajuntament de Castelló, la Diputació de Castelló i la Valencian Music Association (VAM!). La iniciativa forma part del programa de desenvolupament estratègic «Fes cultura» de la Generalitat Valenciana i compta amb el suport de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), d’À Punt Mèdia i de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. També participa l’Associació Valenciana de Sales de Música en Directe (A Viu!).

Image module

Facebook

Facebook Pagelike Widget

La Asociación de Promotores Musicales colabora un año más en la Fira Valenciana de la Música Trovam! – Pro Weekend que se celebrará los días 8, 9, 10 y 11 de noviembre en Castelló de la Plana. Se trata del certamen profesional más importante que se celebra en la Comunitat Valenciana  que sirve de lugar de encuentro y debate, así como de plataforma de difusión de los proyectos musicales más interesantes del momento. Medio centenar de bandas actuarán en diversos lugares de la ciudad de Castelló (Auditori, Plaza Mayor, Plaza Huerto Sogueros y Teatre Principal), entre las que destacan La Habitación Roja, Belako, Mafalda, Vadebo, Clara Peya, Jonatan Penalba o Núria Graham que actuarán junto a grupos emergentes procedentes de diversos lugares de España. Todos ellos vienen a presentar sus nuevos trabajos discográficos.

La parte profesional contará con mesas de debate en torno al futuro de la música en directo y su importancia en el desarrollo social, económico, turístico y cultural de las ciudades y los territorios. Entre los ponentes destacan el presidente de la APM, Albert Salmeron, la directora artística del festival Canet Rock, Laura Duran, o el secretario autonómico de Turismo, Francesc Colomer, impulsor de las marcas Mediterranew Fest y Musix volcadas en el desarrollo del turismo musical.

Para conocer la programación profesional pincha AQUÍ.

Para conocer la programación artística pincha AQUÍ.

Desde hace tres ediciones, MUSICAPROCV colabora con la feria valenciana tanto en la parte artística (ejerciendo de promotores de conciertos), como en la parte profesional, participando en los debates y talleres que la feria plantea cada año.

El Trovam! Pro Weekend está organizada por el Instituto Valenciano de Cultura de la Generalitat Valenciana en colaboración con el Ayuntamiento de Castelló, la Diputación de Castelló y la Valencian Music Association (VAM!). La iniciativa forma parte del programa de desarrollo estratégico “Fes cultura” de la Generalitat Valenciana y cuenta con el apoyo de la Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), de À Punt Mèdia y de la Federación Valenciana de Municipios y Provincias. También participa la Asociación Valenciana de Salas de Música en Directo (En Viu!).

Image module

Facebook

Facebook Pagelike Widget
div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://musicaprocv.com/wp-content/uploads/2016/07/header1-1-Noticias.jpg);background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: initial;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 700px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}